محل تبلیغات شما

در آخرین کنفرانس هرتزلیا که در سال ۲۰۱۹ در رژیم صهیونیستی برگزار شد، بر این نکته تاکید شد که جمهوری اسلامی ایران مهمترین و بزرگترین تهدید وجودی برای رژیم صهیونیستی محسوب می شود.

حسین رویوران طی یادداشتی در خبرگزاری قدس نوشت:

در آخرین کنفرانس هرتزلیا که در سال ۲۰۱۹ در رژیم صهیونیستی برگزار شد، بر این نکته تاکید شد که جمهوری اسلامی ایران مهمترین و بزرگترین تهدید وجودی برای رژیم صهیونیستی محسوب می شود و نظر به اینکه توان نظامی اسرائیل دیگر قادر به مقابله با این تهدیدات نوظهور نیست لذا تاکید شد که برای مقابله با این تهدیدات باید از طریق جنگ نسل چهارم اقدام کرد.

آنچه در عراق و لبنان می گذرد در واقع می توان از آن به عنوان نسل چهارم جنگ ها یاد کرد که موضوع علوم استراتژیک است.


هر سال رژیم صهیونیستی اجلاسی را به نام هرتزلیا در دانشگاهی به همین نام برگزار می کند که در آن آخرین تهدیدات و فرصت ها امنیتی، ی، نظامی، اقتصادی و غیره در ارتباط با رژیم صهیونیستی در سطوح داخلی، منطقه ای و بین المللی مورد بررسی قرار می گیرد.

راهکارهایی که در این اجلاس ارائه می شود توسط همه دستگاه های ی، اقتصادی، نظامی، فرهنگی و امنیتی پیگیری می شود.  در آخرین کنفرانس هرتزلیا که در سال ۲۰۱۹ در رژیم صهیونیستی برگزار شد، بر این نکته تاکید شد که جمهوری اسلامی ایران مهمترین و بزرگترین تهدید وجودی برای رژیم صهیونیستی محسوب می شود و با توجه به گسترش نفوذ ایران در سطح منطقه و جایگاه محور مقاومت به عنوان مهمترین بازیگر در محیط راهبردی این رژیم، توان نظامی اسرائیل که همواره به عنوان یکسره کننده همه تهدیدات علیه این رژیم بوده است، دیگر قادر به مقابله با این تهدیدات نوظهور نیست. لذا در اجلاس هرتزلیا تاکید شد که برای مقابله با این تهدیدات باید از طریق جنگ نسل چهارم اقدام کرد.

جنگ نسل چهارم دارای ابزارها، چینش ها و مدیریت خاص است که در حوادث لبنان و عراق می توان مصادیق آن را مشاهده کرد.

در لبنان و عراق دو حکومت استقرار دارند که برآمده از آرای مردم هستند و این دو حکومت از مهمترین پیروزی های  محور مقاومت محسوب می شوند. پیش فرض اولیه آن است که تحولات این دو کشور به نفع محور مقاومت یکسره شده است. اما دشمن آمده در این مناطق که از مناطق قوت محور مقاومت محسوب می شود، مدل جنگ نسل چهارم را به اجرا گذاشته است تا این محور را به چالش بکشد.

شیخ قیس خزعلی رئیس گروه مقاومتی عصائب الحق عراق حدود یک ماه پیش از شروع اعتراضات در عراق که از اول اکتبر کلید زده شد، اعلام کرد که بر اساس اطلاعات دقیقی که دارد رژیم صهیونیستی وامریکا با همکاری رژیم های سعودی و امارات تلاش دارند تا مجموعه ای از اعتراضات و شورش ها را در چند کشور منطقه از جمله عراق و لبنان راه اندازی کنند.

ثامر السهبان مشاور محمد بن سلمان نیز در دیدارهایی که با برخی عراقی ها داشته است مکرر تاکید داشت که از اکتبر ۲۰۱۹ چهره عراق تغییر خواهد کرد! بر این اساس این اعتراضات نوعی غافلگیری نبوده است اما ساختار جنگ نسل چهارم اینگونه است.

مهمترین ویژگی ها جنگ نسل چهارم؛

     * ایجاد اجماع سازی حول یک خواست واقعی اجتماعی مانند حل مشکل بیکاری، مبارزه با فساد گسترده دولتی و اعتراض به ناکارآمدی دولت

     * استمرار اعتراضات با مدیریت سازمان های مردم نهاد یا (N G O ). تنها در کشور عراق ۱۸۹۰ N G O ثبت شده است. سفارت امریکا بیش از هزار نفر از اعضاء این سازمان های مردم نهاد را تحت عنوان تقویت جامعه مدنی به امریکا برده و تحت آموزش و وابستگی ی قرار داده است. دولت امریکا حدود ۱۰ سال پیش یک سازمان تحت عنوان بنیاد تربیت رهبران جوان آینده  ( پروژه Y G L یانگ گلوبال لیدر) که زیر مجموعه بنیاد راکفلر است را ایجاد کرده است که هدفش شناسایی و تربیت جوانانی در کشورهای مختلف با هدف رهبری حرکت های اجتماعی و ی در چارچوب منافع و اهداف امریکا است. تیمور جنبلاط پسر ولید جنبلاد از رهبران دروزی های لبنان یکی از این افراد است که در وقایع اخیر لبنان نقش پر رنگی دارد.

     * ایجاد شبکه ارتباطی از طریق فضای مجازی جهت هماهنگی ها و نیز مدیریت اعتراضات و شورش ها، همچنین افزایش امنیت افراد تا توسط ساختارهای امنیتی کشور مورد شناسایی و بازداشت قرار نگیرند.

     * هدایت زنده رسانه ای اعتراضات. در عراق شبکه های الشرقیه، دجله و البغدادیه و در لبنان نیز شبکه های M T V  – الجدید و L B C  نقش هدایت زنده و مستقیم اعتراضات را بر عهده دارند.

     * ایجاد تریبون و یا استیج برای مدیریت میدانی اعتراضات. ابتدا در این تریبون ها با دعوت از خواننده ها و یا شومن ها مردم را سرگرم کرده و جذب می کنند و پس از آن خدمات مختلفی مانند غذا و توزیع چتر و غیره ارائه می دهند و پس از آن که حضور مردم در میدان جا افتاد در روز های بعد هدایت ی مردم را از طریق مطرح کردن مطالبات خاص بر عهده می گیرند.

     * ایجاد تضادِ بزرگِ اجتماعی از طریق متهم کردن افراد و جریانات و نهادهای محور مقاومت به اینکه علت اصلی ناکارآمدی نظام آنها هستند و باید از صحنه مدیریت کشور خارج شوند. در عراق حضرت آیت الله سیستانی، مقام معظم رهبری حضرت آیت الله ای و سرلشکر قاسم سلیمانی و نیروهای حشد الشعبی را متهم معرفی می کنند و در لبنان نیز حزب الله و مقاومت اسلامی، سید حسن نصرالله مورد تعرض گسترده قرار می گیرند. هدف از این متهم سازی و تعرضات نیز آن است تا جامعه دچار دودستگی شود. این دو دستگی می تواند منجر به هرج و مرج سازنده مورد نظر امریکا و رژیم صهیونیستی شود.

     * ایجاد درگیری بین نیروهای محلی با استفاده از برخی از نیروها که آتش درگیری را شعله ور و برای معترضین باقی می گذارند مانند ترور برخی از رهبران عصائب الحق در جنوب عراق.  در عراق بعثی ها – صَرخی ها – یمانی ها  و شیرازی ها در کشور لبنان نیز قوات اللبنانیه به رهبری سمیر جعجع و دروزی ها به رهبری ولید جنبلاط و پسرش تیمور این نقش را ایفا کرده اند

در تمام گام های بالا مفروض اول این است که عنصر مخاطب جوانان بین ۱۵ الی ۲۵ سال هستند و مفروض دوم نیز این است که مرجع های اجتماعی در این کشورها تغییر یافته است یعنی مرجعیت دینی، حزبی، تشکیلاتی، عشیرتی و خانوادگی نقش خود را از دست داده است.

در اول اکتبر در عراق تقریبا همه رهبران امنیتی عراق در یک برنامه از پیش هماهنگ توسط برخی کشورهای اروپایی و منطقه ای دعوت شده و در سفر بودند تا مدیریت امنیتی با خلاء فرماندهی روبرو بوده و اعتراضات به سرعت به اهداف خود برسد.  اما هوشیاری مسئولان و رهبران مقاومت مانع از آن شد تا جنگ آوران نسل چهارم موفق شوند. شواهد نشان می دهد تحولات در عراق و لبنان در مسیر کنترل قرار گرفته است اما نباید غافل بود که جنگ نسل چهارم به عنوان یک راهبرد از سوی ائتلاف عبری، غربی و عربی علیه همه حلقه های محور مقاومت تعریف و اتخاذ شده است و تحولات عراق و لبنان برای هر دو طرف تجربه گرانبهایی محسوب می شود. بر این اساس محور مقاومت و نهادهای امنیتی درون این محور باید از این تجربه برای خنثی سازی تحرکات دشمن و ثبت یک پیروزی بزرگ دیگر در نسل چهارم جنگ ها برای خود نهایت بهره را ببرد. 

عجب گافی!

ترامپ با استقبال از حمله به کنسولگری ایران در کربلا بر نقش‌آفرینی آمریکا در اغتشاشات عراق مهر تأیید زد.

چند هفته پس از شروع اعتراضات در عراق و در حالی که بسیاری از ناظران بر نقش‌آفرینی گسترده آمریکا و عربستان در این قضیه تاکید داشتند، ترامپ با بازنشر چند توئیت ضدایرانی رسانه‌های سعودی که به اغتشاشات در اطراف کنسولگری ایران در کربلا مربوط بود، عملا جهت‌گیری آمریکایی تحولات اخیر در عراق را تایید کرد.  در ادامه تظاهرات و ناآرامی‌های چند هفته اخیر در عراق، یکشنبه ‌شب گذشته تعدادی از اغتشاشگران، ضمن سنگ‌پرانی به ساختمان کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در کربلا، اقدام به پایین کشیدن پرچم ایران کردند. این افراد همچنین در محوطه بیرونی کنسولگری نیز ضمن برافروختن آتش، شعارهای ضدایرانی سردادند. هر چند این اغتشاش کم‌تعداد خیلی زود فروکش کرد و سرکنسول ایران در کربلا نیز چند ساعت پس از آن تاکید کرد اوضاع آرام شده و شرایط تحت کنترل است اما صبح دیروز رئیس‌جمهور آمریکا ۲ مطلب منتشر شده در این‌باره توسط رسانه‌های وابسته به سعودی‌ها را بازنشر داد.


ترامپ در توئیت‌های خود، مطالب منتشر شده در وبگاه عرب نیوز» عربستان سعودی و ایران اینترنشنال عربی» را که پیش‌تر خبرهایی درباره وابستگی این رسانه به ولیعهد سعودی منتشر شده بود، بازنشر داد. استقبال توئیتری رئیس‌جمهور آمریکا از حمله اغتشاشگران به کنسولگری ایران در کربلا در حالی است که از ابتدای ناآرامی‌ها در عراق، موضوع نقش‌آفرینی آمریکا و عربستان سعودی در آن توسط بسیاری از ناظران و کارشناسان مورد تاکید قرار گرفته بود. در این رابطه صحنه‌گردانی تشکل‌های به‌اصطلاح مردم‌نهاد که با حمایت‌های مالی گسترده سفارت آمریکا در این کشور تاسیس شده بودند، موضوعی بود که بارها در رسانه‌ها به آن اشاره شد. طبق این گزارش‌ها، واشنگتن پس از خروج نظامیانش از عراق در سال ۲۰۱۱ تاکنون، با محوریت سفارت آمریکا در بغداد، بیش از ۵۰۰۰ سازمان غیردولتی به‌اصطلاح مردم نهاد» (NGO) را به بهانه‌های مختلف و در موضوعات گوناگون ایجاد و از آنها حمایت کرده است. این نهادها بخش عمده هدایت تظاهرات اخیر در عراق را بر عهده داشته‌اند. از سوی دیگر بازیگردانی سعودی‌ها نیز در جریان این ناراآمی‌ها مشهود بود. بسیاری از فضاسازی‌های توئیتری و فیسبوکی پیرامون تظاهرات در عراق توسط کاربران سعودی و از داخل این کشور آغاز و پیگیری شده است.

نقش‌آفرینی گسترده بعثی‌ها

هرچند رسانه‌ها عوامل حمله به کنسولگری ایران در کربلا را وابستگان به فرقه انحرافی صرخی (از مدعیان دروغین و وابسته به سرویس‌های بیگانه) معرفی کرده‌اند اما نمی‌توان از صحنه‌گردانی گسترده عوامل باقی مانده حزب بعث و تاثیر آنها در جهت‌گیری تظاهرات آرام در عراق به سمت شعارها و اقدامات ضدایرانی چشم‌پوشی کرد. نکته حائز اهمیت آنکه پس از سقوط صدام، بدنه حزب بعث به وسیله وابستگان به این حزب در بدنه دستگاه امنیتی عراق که توسط سازمان سیا حمایت می‌شدند، مورد حمایت قرار گرفت. به بیان دیگر هر چند رأس حزب بعث توسط آمریکا حذف شد اما ساختار تشکیلاتی حزب در لایه‌های امنیتی ایجاد شده توسط آمریکا حفظ شد. اولین حضور جدی و همه‌جانبه حزب بعث در تحولات عراق بعد از صدام در جریان حمله داعش به این کشور بروز و ظهور پیدا کرد. داعش که به گفته ترامپ ساخته و پرداخته آمریکاست، برای پیشبرد طرحش در کنار خود حزب بعثی را می‌دید که سازمان سیا بعد از سقوط صدام نقش پدرخواندگی آن را ایفا می‌کرد. عزت الدوری» از مقامات ارشد حزب بعث فرماندهی کادر نظامی این حزب را در جریان جنگ داعش علیه عراق بر عهده داشت که البته سرنوشتی بهتر از کشته شدن پیدا نکرد. در جریان اعتراضات اخیر بخشی از مردم عراق، بدنه آشوبگر این اعتراضات ریشه در همان تشکیلات حزب بعث دارد با این تفاوت که در زمان صدام حزب بعث با پول نفت عراق پشتیبانی می‌شد و حالا با پول نفت عربستان و امارات.

چرا آمریکا به دنبال براندازی دولت عبدالمهدی است؟

ورود علنی رئیس‌جمهور آمریکا به معرکه ناآرامی‌ها در عراق، تحلیل‌های پیش از این درباره نیتی این کشور از دولت عبدالمهدی را به اثبات رساند. هرچند به‌واسطه نزدیکی بسیار زیاد و اشتراکات متعدد مذهبی و فرهنگی میان ۲ کشور ایران و عراق، عموم دولت‌ها در این کشور پس از سقوط صدام، قرابت زیادی با ایران داشتند اما دولت عبدالمهدی به چند دلیل در ماه‌های اخیر مغضوب آمریکایی‌ها بوده است. به رسمیت شناختن حشدالشعبی و ساختارمند کردن آن در چارچوب نیروهای مسلح عراق از جمله نخستین اقدامات عبدالمهدی بود که در همان زمان نیز با مخالفت‌های صریح واشنگتن مواجه شد. در موضوعات منطقه‌ای و مرتبط با جبهه مقاومت نیز دولت عبدالمهدی و شخص او همراهی حداکثری داشتند، با این حال بازگشایی گذرگاه مرزی قائم- بوکمال» بین سوریه و عراق را باید به‌عنوان یک عامل مهم در این میان فهم کرد. هفته گذشته رومه لبنانی الاخبار، این اقدام عبدالمهدی را سیلی بسیار محکمی به واشنگتن توصیف کرده و پیرامون آن نوشته بود: مسؤولان آمریکایی نیز بر این باورند که این اقدام، مشارکت در طرح ایران برای اتصال تهران- بغداد- دمشق- بیروت» به دریای مدیترانه است». نقش عبدالمهدی در کاهش تنش‌های منطقه‌ای به نفع ایران و همچنین همراهی با ایران در زمان تشدید تحریم‌های آمریکا از دیگر اقدامات دولت وی در همسویی با جمهوری اسلامی بوده است.

کپی از فتنه ۹۶ ایران

نکته جالب توجه درباره ناآرامی‌های اخیر در عراق، کپی‌برداری حداکثری این سناریو از آشوب‌های دی‌ماه ۹۶ در ایران بود. در آن اغتشاشات نیز شروع تظاهرات با شعارهای اقتصادی بود اما به سرعت به شعارها و اقدامات ساختارشکنانه و آشوب‌طلبی کشیده شد و جالب آنجاست که آن سناریو نیز به سرعت استقبال و تایید رئیس‌جمهور آمریکا را به دنبال داشت. اغتشاشات دی‌ماه ۹۶ البته با حضور گسترده مردمی و نقش‌آفرینی بموقع گروه‌های ی و جریانات مرجع فروکش کرد اما در عراق و پس از نزدیکی جریان صدر به گروه‌های کمونیست در این کشور ناآرامی‌ها افزایش و توسعه یافت. هرچند در این میان نقش تاثیرگذار و بی‌بدیل رهبری به عنوان فصل‌الخطاب انکار ناشدنی است، چنانکه این جایگاه کارکرد مهم خود را در فتنه‌های ۷۸ و ۸۸ نیز نشان داد؛ جایگاه رفیعی که در این روزهای عراق، خلأ آن در کشور همسایه بشدت حس می‌شود. از دیگر سو، وزارت خارجه عراق به حوادث شامگاه یکشنبه در کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در کربلا واکنش نشان داد. پایگاه خبری بغداد الیوم» ضمن انتشار بیانیه‌ وزارت خارجه عراق، به نقل از این نهاد گزارش داد که بغداد تعهد خود را نسبت به هیأت‌های دیپلماتیک اعلام می‌کند. در این بیانیه همچنین تأکید شد که چنین اقداماتی در روابط دوستانه و حسن همجواری بین ۲ کشور همسایه هیچ تأثیری نخواهد گذاشت».

كربلا.jpg

حامیان یک نمای شیعه،‌ که با داعش همکاری می‌کند، به همراه شماری از عناصر حزب منحله بعث، کنسولگری ایران در کربلای معلی را مورد تعرض قراردادند. دولت عراق این اقدام آشوبگران را به شدت محکوم کرد.

 شماری از اغتشاشگران شامگاه یکشنبه گذشته در شهر کربلای معلی، دست به تحرکاتی علیه کنسولگری ایران زدند. براساس تصاویر منتشر شده در فضای مجازی، آشوبگران ضمن سنگ‌ پرانی به سمت ساختمان کنسولگری، اقدام به پایین کشیدن پرچم ایران کردند.


بر اساس خبرهای تکمیلی، حمله‌ کنندگان به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در کربلا، از پیروان فرقه صرخی» (وابسته به سرویس‌های بیگانه) بودند. این افراد پیش از این، از استان‌های بابل و دیوانیه به کربلا منتقل شده بودند تا دست به چنین اقدامی بزنند.



سرکنسول ایران در کربلا اما نیمه شب گذشته تاکید کرد که اوضاع آرام شده و شرایط تحت کنترل است.


فرقه صرخی» توسط فردی به نام محمود الحسنی الصرخی» که نماد شیعه انگلیسی است و داعیه مرجعیت دارد، رهبری می‌شود. این نما، حمایت از داعش و مخالفت با فتوای مرجعیت در نبرد علیه این گروه تروریستی را در پرونده خود دارد.


با توجه به اینکه پای الصرخی در میان بوده، فتنه مذکور را سرویس‌های بیگانه طراحی کرده‌اند. طی این غائله در درگیری‌های به وجود آمده، حدود ۳۰ نفر کشته و زخمی شده و بسیاری از هواداران هم دستگیر شدند.


الصرخی کیست؟


سید محمد بن عبدالرضا بن محمد الصرخی» معروف به آیت‌الله سید محمود حسنی الصرخی» متولد کاظمین و ‌نمایی است که پس از سقوط رژیم منحله بعث عراق، برای اولین بار با لباس ت در ملاعام ظاهر شد و ضمن اعلام مرجعیت و معرفی خود به عنوان مرجع اعلای شیعیان، مدعی ارتباط با امام زمان هم شد!


وی همچنین ادعا کرد که از شاگردان حضرت آیت‌الله سید محمد باقر صدر» و سید محمد صادق صدر» بوده، که البته این ادعا از سوی دیگر شاگردان این دو مرجع عالی قدر، مانند آیت‌الله سید کاظم حائری» که چند سالی است در قم ست دارد، تکذیب شده است.


الصرخی پس از این ادعاها، به سرعت مورد توجه محافل اطلاعاتی و رسانه‌ای معاند، به ویژه رسانه‌های ضدایرانی و ضد شیعی قرار گرفته و در مدت زمان بسیار کوتاهی با نام سید حسنی» شهرت یافته است.


الصرخی برای اینکه کسب محبوبیت بکند، طی سال‌های‌اشغال عراق، اظهارات شدید اللحنی را علیه نیروهای آمریکایی بر زبان آورد و آنان رااشغالگر خواند و خواستار خروج فوری‌اشغالگران از عراق شد.


دو روز پس از این اظهارات، که آن زمان در شهر کربلا مستقر شده بود، هوادارانش با حمله به تعدادی از نیروهای آمریکایی، موفق شدند سه نفر را بکشند. بلافاصله پس از آن، نیروهای آمریکایی به کمک ارتش عراق به دفتر او حمله کردند، اما وی پیش از آن، ناپدید شده بود.


از آن زمان تا سال گذشته از الصرخی» خبری نبود. شایعات در مورد محل پنهان شدن وی گسترش یافت؛ برخی می‌گفتند الصرخی به لبنان فرار کرده و در آنجا دیده شده است. عده‌ای هم معتقد بودند او در مناطق جنوبی عراق پنهان شده است.


اما اقدامات، موضع‌گیری‌ها و اظهار نظرهای دو سال اخیر الصرخی(پس از ظهور مجدد وی)، حکایت از آن دارد که او از سوی یک سازمان‌ اطلاعاتی و امنیتی منطقه- که به احتمال زیاد عربستان سعودی است- به طور کامل پشتیبانی مالی می‌شود.


جالب توجه این است که اظهارات و موضع‌گیری‌های منطقه‌ای الصرخی نیز در تمامی موارد»‌، علیه شیعیان و منافع آنان در منطقه است!


الصرخی حتی بارها انقلابیون بحرین را، که ظلم آل‌خلیفه علیه آنان، قلب هر شیعه‌ای را به درد می‌آورد، شورشی و فتنه‌گر نامیده است!


بغداد محکوم کرد


دولت بغداد حمله به کنسولگری ایران در کربلا را محکوم کرد. در این رابطه، وزارت خارجه عراق اعلام کرد که حوادث رخ‌داده در کنسولگری ایران، موجب نخواهد شد که روابط دوستانه و حسن همجواری میان دو کشور همسایه آسیب ببیند.


به گزارش خبرگزاری فارس، وزارت خارجه عراق همچنین، به آشوبگران هشدار داد که هیئت‌های دیپلماتیک، خط قرمز بغداد هستند.


کنسولگری ایران در کربلای معلی نیز از زائران خواست‌، سفر خود را به کربلا تا بازگشت امنیت، به تاخیراندازند.[مشرق]

سید حسن نصرالله: علامه العاملی از هواداران همیشگی انقلاب اسلامی ایران بود/ برخی برای دشنام دادن‌های زشت پول دادند/ ما هنوز برگ‌های برنده خود را رو نکرده‌ایم/نقش آمریکا در شرایط فعلی لبنان/راهپیمایی اربعین، امام حسین (ع) را به جهانیان معرفی می‌کند/ لبنان اکنون با خطرهای واقعی مواجه است/ مردم تحمل مالیات جدید را ندارند/شهادت فرزندم برای حزب الله صداقت را به ارمغان آورد

فلسفه و تاریخچه پیاده روی اربعین حسینی/احیای مجدد پیاده روی اربعین توسط«شیخ میرزا حسین نوری»/نشانه‌های مومن چیست؟/اهمیت پاسداشت و بزرگداشت روز اربعین حسینی در نگاه رهبر انقلاب وآیت الله بهجت/بازتاب پیاده‌روی اربعین در جهان+تصاویر زیبا

ریشه تاریخی اربعین/حضور جابر در کربلا/بازگشت اسیران/الحاق سرمطهر به بدن/راهپیمایی وانتفاضه اربعین

عراق ,نیز ,ها ,کشور ,کنسولگری ,آمریکا ,ایران در ,در این ,در عراق ,پس از ,کنسولگری ایران ,جمهوری اسلامی ایران ,رژیم صهیونیستی محسوب ,کنسولگری جمهوری اسلامی ,آخرین کنفرانس هرتزلیا

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مسجدسلیمان شهریادها ecpoaweltci دانلود|فروش|پایان نامه|مقاله درگاه رسمی اطلاع رسانی فعّالیّـت های علمی پژوهشی دکتر رضا دادگر MAE81DEH قناعت پیشه کن باشگاه کوهنوردی سیمرغ درب های فلزی دوربین مدار بسته-انتقال تصویر-دزدگیر اماکن-برق صنعتی- نور پردازی-. وبلاگ نمایندگی پرستار