محل تبلیغات شما

اشاره: حُذَیفة بن یمان»، از اصحاب مشهور پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله، مأمور مخفی، محافظ و محرم اسرار ایشان بوده است که به همراه سلمان و مقداد و أبوذر و عمار از ارکان اصحاب حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام نیز شمرده می‌شود و از کسانی است که بر حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها نماز گزارده است. آنچه در مورد حذیفه بسیار مهم است این است که او ملقب به صاحب سرّ رسول الله» بود زیرا پیامبر صلی الله علیه و آله، از باطن بسیاری افراد، به او خبر داده و منافقان را به او شناسانده بودند، به‌ ویژه رسول خدا صلی الله علیه و آله، به هنگام بازگشت از تبوک، نام تک‌تک منافقانی را که قصد ترور آن‌حضرت را داشتند، به او فرمودند از همین‌رو، امیرالمومنین علیه‌السلام درباره وی فرموده‌اند: کانَ أَعْلَمَ النَّاسِ بِالْمُنَافِقِینَ»(المستدرک حاکم نیشابوری/ج۳/ص۳۸۱).

 

نیم نگاهی به شخصیت پولادین شهید لاجوردی

بازشناسی شخصیت و عملکرد شهید لاجوردی، مدخلی است برای آشنایی با بخشی از تاریخ پیدا و پنهان انقلاب که با حیات این شهید رقم خورد است. امام ‌ای در چهلم شهید سید اسدالله لاجوردی فرمودند: از دست دادن ایشان و فقدان ایشان، خیلى براى ما سنگین بود؛ یک عنصر مؤمن، کارآمد، صادق و ریشه‌دارِ در این زمینه‌ى انقلابى و مبارزات؛ امثال ایشان واقعاً عناصر بسیار کم‌یاب و مغتنمى هستند و از دست دادنشان سخت است؛ عنصر مستحکم، پولادین، آن نیّت صادق، با آن سابقه‌ى مبارزات. من از وقتى که به یاد مى‌آورم، ایشان را در حال مبارزه‌ى صادقانه به یاد مى‌آورم. در جمع دوستانِ ما گفته می‌شد این مرد، مرد پولادین است؛ این مرد، آدم خسته‌نشو است. همیشه در راه مستقیم، در صراط مستقیم حرکت کردند و ذرّه‌اى انحراف پیدا نکردند از طریق مستقیم و خطّ صحیح.»(نک: 14/07/1377)

شهید لاجوردی دانش‌آموخته علوم حوزوی تا کفایه بود و به دلیل هوش و ذکاوت و قدرت استنباط بالا انس زیادی با تفسیر قرآن داشت و در جلسات بحث شهید مطهری نیز شرکت می‌کرد. او در طول دوران مبارزه با رژیم شاه بارها به زندان افتاد و تحت سخت‌ترین شکنجه‌ها قرار گرفت. لاجوردی اولین فردی بود که در زندان به ارتباط سازمان مجاهدین خلق با عوامل رژیم شاهنشاهی پی برد و به افشاگری انحطاط فکری سازمان منافقین در میان مبارزین راستین پرداخت که منجر به آشکار شدن چهره مارکسیستی مستتر در میان ظاهر اسلامی‌شان شد.

 

شهید لاجوردی، منافق‌شناس و منافق‌ستیز انقلابی

بعد از انقلاب به دستور شهید بهشتی، دادستانی پرونده اعضای گروهک فرقان را دست گرفت و چند ماه بعد، از طرف امام خمینی به پیشنهاد آیت الله بهشتی دادستان انقلاب تهران در بحبوحه سال‌های 60 تا 63 شد‌. وی با اینکه سهم بسیار زیادی در خنثی‌کردن توطئه‌های گروهک‌های معاند، از قبیل گروهک فرقان و منافقین داشت اما فشارهای بسیار زیادی از سوی باند مهدی هاشمی و از طریق آیت الله منتظری برای برکناریش وجود داشت.

اسدالله لاجوردی از اولین شخصیت‌هایی بود که بنای برخورد با باند مهدی هاشمی را داشت و این برخورد سبب فعالیت گسترده آیت الله منتظری علیه او شده بود. حتی گواهی شهید محمد منتظری بر عدم برخوردهای غیراسلامی در زندان‌ها نیز آیت الله منتظری را ساکت نکرد و هیأت‌های تحقیق منتظری که برای مچ‌گیری از لاجوردی تشکیل شده بود با حمایت محقق داماد، رئیس وقت سازمان بازرسی کشور، خوئینی‌ها، یوسف صانعی دادستان کل کشور مشغول بودند.

برخورد مقتدرانه لاجوردی با منافقین محارب و تروریست، سبب شد تا نیتی کسانی که دوستان و یا اقوامشان در این برخوردها زندانی و یا اعدام می‌شدند، برانگیخته شود. بازداشت حسن لاهوتی، پدر دامادهای هاشمی رفسنجانی از جمله این برخوردها بود. همچنین توصیه‌ناپذیری لاجوردی سبب نیتی شدید جناح چپ شده بود تا آنجا که پس از گذشت نزدیک 30 سال از اعدام محمدرضا سعادتی، رهبر منافقین در زندان اوین هنوز عده‌ای نمی‌توانند عصبانیتش را پنهان کنند.

این شهید بزرگوار در دی ماه 1363 و در جلسه تودیع خود، علت عزل و برکناری را چنین توضیح می‌دهد که بزرگ‌ترین مشکل او، توصیه‌ناپذیریش در برابر کسانی بوده است که بعدها در وصیت‌نامه خود آن‌ها را "منافقین انقلاب" نامیده است و اعتراض به عدم اجرای عدالت از سوی کسانی که تحت تأثیر آن‌ها قرار گرفته‌اند.

مثلا وی در جریان این اعتراض‌ها، موضوع نوشین نفیسی را مطرح کرد و گفت: نوشین نفیسی جزو یکی از سه نفر مرکزیت جناح انقلابی راه کارگر (سازمان پیکار) بود. وقتی دستور آزادی او را دیدم، از خدا مرگم را خواستم و در پرونده هم نوشتم. نوشتم خدایا تو شاهدی وقتی که این تبعیض را در جمهوری اسلامی دیدم از تو مرگم را خواستم. نوشین نفیسی را آزاد می‌کنید تا پدرش خوشش بیاید؛ اینکه مرکزیت و محور آزاد شود و زیرمجموعه آن اعدام، ظلم است. چرا 5 ردیف زیر او اعدام بشود اما مرکزیت آزاد بشود؟ این ظلم است و اگر قرار است یک وقت خدای نکرده این نظام جمهوری اسلامی لطمه بخورد، از ناحیه این ظلم‌ها است. ظلم برای من قابل تحمل نیست. یا علیرضا تشید را مطرح کردم که در تیرماه حکم اعدامش تأیید شده، اما شما تا حالا نمی‌گذارید اعدام بشود، در زندان 150 نفر را کمونیست کرده و دنبال کارش هستید تا این را هم از مرگ نجات دهید. اینها برای من قابل تحمل نیست.»

اما مهم‌ترین دلیل برکناری شهید اسدالله لاجوردی از دادستانی انقلاب، پیگیری گسترده و بدون اغماض پرونده هشتم شهریور -شهادت رجایی و باهنر- بود که مستقیماً دفتر اطلاعات نخست وزیر را هدف گرفته بود. شهید لاجوردی هرگز زیر بار استعفا نمی‌رفت و البته امام هم به ایشان فرموده بودند که استعفا ندهد، ولی در هر صورت شهید لاجوردی را سال 1363 از کار برکنار کردند. مرحوم هاشمی رفسنجانی نیز در کتاب خاطرات سال 63 خود به این امر اشاره می‌کند که امام از برکناری آقای لاجوردی که بدون اطلاع ایشان بوده است، ناراحت گردیدند.

وی پس از عزل به شغل آزاد روی آورد و چندین‌بار به جبهه‌ها اعزام شد و علی رغم سن زیاد و آثار باقی مانده از شکنجه‌های زندان، کارهای سنگینی مانند ساختن سنگر و خالی کردن جعبه‌ مهمات در خطوط مقدم را نیز به عهده گرفت.

پس از تغییر مدیریت قوه قضائیه، آیت الله یزدی با سفارش مرحوم سید احمد خمینی، شهید لاجوردی را به همکاری دعوت کرد و ریاست سازمان زندان‌ها را به او سپرد و شهید لاجوردی جایگزین مجید انصاری شد. ریاست سازمان زندان‌ها در دوره او دارای ابعادی نوین از مدیریت اسلامی است که بررسی آن فرصت دیگری می‌طلبد. پایمردی و اصرار لاجوردی بر اجرای قانون سبب می‌شود که توسط برخی جریان‌ها تحمل نشود و بر اساس یک پروژه زیرکانه و بر خلاف نظر ریاست قوه قضاییه، استعفای او از رسانه‌ها اعلام شود.

 


 

کینه دیرینه جریان نفاق از شهید لاجوردی

در طول سال‌های پس از انقلاب منافقین بارها کمر به قتل او بستند تا اینکه در اول شهریور ۱۳۷۷ این سردار مبارزه با کفر و نفاق در زمانی که مسئولیتی نداشت و در کمال ساده‌زیستی در بازار تهران کار می‌کرد، ناجوانمردانه به شهادت رسید. در شب اجرای این ترور، گروهک منافقین، طی بیانیه‌ای، به صورت رسمی، مسئولیت ترور را پذیرفت ولی ساعاتی پس از شهادت اسدالله لاجوردی، خبرگزاری جمهوری اسلامی که زیر نظر فریدون وردی‌نژاد اداره می‌شد، حاضر نشد عنوان شهید را برای لاجوردی به کار گیرد. این مسئله حتی در سخنان رهبر معظم انقلاب در نماز جمعه ظهر روز عاشورای (26 فروردین) سال 79 نیز انعکاس یافت: من این درد درونی خودم را فراموش نمی‌كنم كه در یك‌سال‌ونیم پیش، وقتی كه شهید عالی‌مقام و سیّد عزیز و بزرگوار، شهید لاجوردی به شهادت رسید - كسی كه چهره بسیار درخشانی بود و بسیار كسان از مجاهدات او در دوران مبارزات و در دوران اختناق خبر ندارند كه این مرد چه كرد و كجاها بود و چگونه زندگی كرد؛ چه زندان‌هایی كشید و چه زحمت‌هایی متحمّل شد. بعد از انقلاب نیز بی‌تظاهرترین كارها را كه سخت‌ترین هم بود، بر دوش گرفت و آخر هم شهید شد - یكی از رومه‌های آلمان نوشت ترور لاجوردی، ترور نیست! یعنی آنها عنوان ترور را هم عوض كردند؛ چرا؟ چون به وسیله ناراضیان داخلی انجام گرفته است.».

 

افشای جریان منافقین انقلاب» در وصیت‌نامه شهید لاجوردی

با انتشار وصیت نامه شهید لاجوردی که در آن طیفی از سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی را منافقین انقلاب» نامیده و از نفاق آن‌ها پرده برداشته بود و خطیب جمعه آن هفته تهران- آیت‌الله یزدی- مطالعه آن را به همگان توصیه نموده بود، نشریه "عصر ما" ارگان مطبوعاتی سازمان مجاهدین انقلاب، مقاله‌ای تحت عنوان"دشمن‌شناسی وارونه" علیه این وصیت‌نامه منتشر نمود.

شهید لاجوردی در بخشی از وصیت‌نامه‌اش نوشته است: خدایا تو شاهدی چندین‌بار با عناوین مختلف خطر منافقین انقلاب را به مسئولین گوشزد کرده‌ام. همان‌هایی که التقاط -به گونه منافقین خلق- سراسر وجودشان را و همه ذهن و باورشان را گرفته. هم رجایی و باهنر را می‌کشند هم به سوگشان می‌نشینند، هم با منافقین خلق، پیوند تشکیلاتی برقرار می‌کنند، هم آنان را دستگیر می‌کنند و هم برای آزادی‌شان و اعطای مقام و مسئولیت بدانان تلاش می‌کنند و از افشای ماهیت کثیف آنان سخت بیمناک می‌شوند، . و هم در حوزه‌های علمیه به فقه و فقاهت روی می‌آورند تا مسیر فقه را عوض کنند. خطر اینان به مراتب زیادتر از خطر منافقین خلق است چرا که علاوه بر همه شیوه‌های منافقانه منافقین، سالوسانه در صف حزب اللهیان قرار گرفته، صفوف مقدم را غاصبانه به تصرف خود درآورده‌اند، به گونه‌ای که عملاً عقل و اراده منفصل برخی تصمیم‌گیرندگان قرار گرفتند.»#

 

منابع

-         KHAMENEI.IR ، بیانات رهبر انقلاب درباره شهید لاجوردی منتشر شد؛ خبرگزاری تسنیم، علت کینه مجاهدین‌انقلاب از لاجوردی؛ جهان نیوز، کد مطلب: 570227؛ مشرق نیوز، کد خبر 147857؛ رجا نیوز، شناسه خبر : 52266؛ فاش نیوز، وصیت‌نامه شهید اسدالله لاجوردی.[ایجنا]

سید حسن نصرالله: علامه العاملی از هواداران همیشگی انقلاب اسلامی ایران بود/ برخی برای دشنام دادن‌های زشت پول دادند/ ما هنوز برگ‌های برنده خود را رو نکرده‌ایم/نقش آمریکا در شرایط فعلی لبنان/راهپیمایی اربعین، امام حسین (ع) را به جهانیان معرفی می‌کند/ لبنان اکنون با خطرهای واقعی مواجه است/ مردم تحمل مالیات جدید را ندارند/شهادت فرزندم برای حزب الله صداقت را به ارمغان آورد

فلسفه و تاریخچه پیاده روی اربعین حسینی/احیای مجدد پیاده روی اربعین توسط«شیخ میرزا حسین نوری»/نشانه‌های مومن چیست؟/اهمیت پاسداشت و بزرگداشت روز اربعین حسینی در نگاه رهبر انقلاب وآیت الله بهجت/بازتاب پیاده‌روی اربعین در جهان+تصاویر زیبا

ریشه تاریخی اربعین/حضور جابر در کربلا/بازگشت اسیران/الحاق سرمطهر به بدن/راهپیمایی وانتفاضه اربعین

شهید ,لاجوردی ,هم ,انقلاب ,منافقین ,الله ,شهید لاجوردی ,پس از ,و در ,و از ,است که ,ریاست سازمان زندان‌ها ,شهید اسدالله لاجوردی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانلود آهنگ جدید و زیبا جمعیت احیای انسانی کنگره ۶٠ نمایندگی کرمانشاه mingfecnenstic حمید اس اس اس دانلود جدیدترین فیلم وسریال ها و موزیک ligemame وبلاگ تفریحی ما و شما taimetwordli اس اسی ها nikpendar