محل تبلیغات شما
روایت فرمانده لشکر ۱۰ سیدالشهدا از غوغای رزمندگان در عملیات کربلای ۵ / حاج علی فضلی چگونه طلسم عملیات را شکست؟

فرمانده لشکر ۱۰ سیدالشهداء استان البرز بخش از خاطرات شکل گیری این لشکر در دفاع مقدس و رشادت‌های رزمندگان مخلص این لشکر ا بازگو کرد و گفت:چگونه می‌توان عظمت فرزندان کرج در دفاع مقدس را به تماشا نشست.

سردار رستمعلی رفیعی آتانی در این یاداشت نوشته است: هر وقت به تابلوی نقاشی هنرمندانه  استاد فرشچیان می‌اندیشم و تحسین اهل ذوق و دل را می‌بینم به این فکر می‌افتم راستی چه کار کنیم که استان البرز و شهر کرج با نگاه به یک تابلو همه عظمت فرزندان عاشورایی خود را به تماشا بنشینند.

لشکر پر آوازه ۱۰ حضرت سیدالشهداء (ع) با همه برجستگانش همچون ستاره ای در آسمان جهاد و شهادت  می‌درخشد، لحظه آغازین تولد این شجره طیبه که ماجرای پیوند نا گسستنی لشکر با عاشورا را تجسم می سازد ماجرای شنیدنی  است.


آقا محسن وزوایی حکم تشکیل تیپ حضرت سید الشهداء (ع) را از سردار کریمی در تهران دریافت می‌کند، با حکم به منطقه می آید ، اما سردار جاویدالاثر حاج احمد متوسلیان به آقا محسن  می‌فرماید که این عملیات ( بیت المقدس ) را مشترک با تیپ ۲۷ حضرت رسول( ص) انجام بدهیم و بعد از اتمام عملیات رسما تأسیس تیپ ۱۰ حضرت سید الشهداء( ع) را اعلام کنید، درست اینجا  آغاز  قصه سر به مهر مجاهدان این لشکر شروع می‌شود.

آقا محسن وزوایی در همان عملیات آسمانی می‌شود و حاج احمد متوسلیان بر بلندی‌های افق جاودانگی تاریخ قرار می‌گیرد و اسرار اهل سر همچون اصحاب عاشورا جاری در حقیقت تاریخ می‌شوند.

این آغازین لحظه تولدی لشکری شد که با نام مقدس حضرت سیدالشهدا (ع) بر تارک فرزندان عاشورایی امام خمینی(ره) انقلاب وشهر کرج  درخشید.

گردان‌های حضرت قاسم (ع)، حضرت علی‌اکبر (ع)، حضرت قمر بنی‌هاشم (ع)،گردان زهیر شناسنامه یگانی را رقم زد که متنعمان از شهد شیرینش حماسه‌سازان دوران طلایی دفاع مقدس وافتخار آفرینان عملیات رمضان تا پایان دفاع مقدس و بعداز آن تا این لحظه  هستند.

سرداران بزرگی چون شهیدان موحدی دانش، کلهری، کاظم نجفی رستگار و ستاره گان پیشتاز بزرگش همچون حاج محمدخزاعی، سردار فضائل انسانی و جهادی حاج علی فضلی، سردار حاج اسدالله ناصح، سردار حاج یزدان مؤیدی‌نیا، سردار حاج عبدالله عراقی، ،سردار حاج ابوالفضل اسلامی‌، سردار مولایی و برادر مخلص و محجوبم جناب سرهنگ قنبری‌ها، گنجینه تمام‌نشدنی را به یادگار گذاشتند که هر انسان در مسیر جهاد وفداکاری را مقهور عظمتشان می‌سازد.

جنگ به سرعت به پیش می‌رفت‌، میدان عمل به روی اصحاب روح‌الله گشوده می‌شد و یکی و پس از دیگری سرزمین جبهه‌ها را محل عشق بازی و مهبط ملائکه الله تبدیل می‌کردند و رقص کنان به سوی قله‌های نور به پیش می‌رفتند.

در این میانه فضل و عنایتی از خداوند بزرگ بر کرجی‌ها هدیه می‌گردد تا لشکر ۱۰ حضرت سید الشهداء(ع) تحت فرماندهی سردار فضائل خوبی‌ها ، انسانی و جهادی حاج علی فضلی قرار می‌گیرد.فضلی

قصه حاج علی غصه عاشوراست که دیگر "هل من ناصر ینصرنی" امام خویش را در بی‌وفایی نسرایند، او با یارانش بیت المقدس‌ها ،کربلاها و والفجرها را یکی پس از دیگری خلق می‌کردند تا خنده بر لبان امام خویش جاری سازند.

وقتی طلسم عملیات کربلای ۵ باید شکسته شود، حاج علی فضلی به آقا محسن امام خمینی(ره)  می‌فرماید که وعده دیدار با امام عزیز را بگیرید تا در خط بچه‌ها غوغای عاشورا را برپا کنند، او می‌دانست وعده دیدار با نائب امام زمان (عج) غوغای در جبهه به پا خواهد کرد و تجسم اینکه خنده بر لبان امام جاری شود لشکر کاری خواهد کرد که آدمیان و عالمیان در توصیف آن انگشت به دهان بمانند، وعده دیدار امام (ره ) رمز بی‌سیم حاج علی فضلی با رزمندگان است و دیدار رزمندگان با امام در جماران اوج این عشق بازی است که آوینی سراینده آن صحنه به یاد ماندنی می‌شود.

حال مائیم و آن همه زیبائی‌های نگفته و نشنیده اما محتاج تر از همیشه به آن ،این قصه را چگونه روایت کنیم؟ چگونه تصویر حاج یدالله را به نسل جوان نشان بدهیم؟ چگونه آقامهدی شرع پسندها  را در شریعت شهادت طلبی به تصویر بکشیم؟چگونه در اجر  آجورلوها سهیم شویم؟

چگونه تأدیب نفس  و قصه خلوص کیانپور را برای شناسایی منطقه کربلای ۵ در مشتی خاک به حاج علی فضلی  عرضه نمودند به امروزیان نشان دهیم؟ که تفاوت من و ما تا کجا در معنی به اوج می‌رسد.

چگونه شهیدان زنده و  اهل مکتوم را به رخ همه بکشانیم؟

راستی حرف‌های نگفته صاحبان سر شهیدان را با چه التماسی از گنجینه اسرار آنها بیرون بکشیم ؟

سوال‌ها همچنان زیاد می‌شود و ما بر سر برگه امتحان پاسخگویی،در سالن ناتوانی خویش نشسته ایم.چه فرقی می‌کند پایان وقت را چه کسی سوت می‌زند:دل مشغولی‌هایمان ، غرق شدن در حاشیه‌ها ، سکوت شهر، بوق‌های ممتد ماشین‌ها و پیچیده شدن صداهای مردم در کار زار زندگی روزانه آن‌ها و  هر چه هست زمان به جلو می‌رود و ما هنوز پاسخ به سوالات را نداده ایم.این‌ها بهانه ای شده است تا قدری در خودمان تأمل کنیم و به ساکنان شهر بگوئیم تابلوی ورودی و خروجی خیابان شهید بهشتی در حد فاصل پل حصارک را از این تاریخ به بعد فقط یک پل عابر پیاده نبینید. 

این پل راهی است به سوی آسمان،در دو طرف این پل تابلوی نقش بسته است که اهل دل را به اهل آسمان لشکر ۱۰ حضرت سیدالشهداء( ع) پیوند می‌زند و این پیوند ازظهر عاشورای ۶۱ هجری بر قرار است و  تا دولت امام آخر امانی عشق به پیش می‌رود.

تابلوی نصب شده در این پل سیمای برجستگان  لشکر ۱۰ حضرت سیدالشهداء (ع) را در جلوی دیدگان همه مشتاقان در شبانه روز به تماشا می‌گذارد، سیمای انسان‌هایی که روزگاری غبار غم از امام خویش زدودند و شیوه  زدودن غبار غم از روی ولی خدا را به ما آموختند، سیمای شهرمان را سیمای حقیقی فرزانگان، پیشگامان، پیشقراولان و پیشتازان عزت ، مردانگی ، شرف ، پایداری و پیشرفت به سوی قله‌هایی که حق ملت ایران است بسازیم.

توجه به افتخارات گذشته این لشکر چراغ راه  آینده  است  چون این لشکر یک تاریخ سراسر پیروزی، عمل موفق، افتخارات، برجستگی و روشنایی از خود به یادگار گذاشته که می‌تواند چراغ راه نسل‌های آینده قرار گرفته و خطوط روشنی را برای نسل‌های بعدی بسازد، هنر اصلی این است که بتوانیم این گنج‌های نهفته در درون لشکر را استخراج و از این تجربیات و ارزش‌های به‌ جامانده بهترین حظ معنوی را ببریم.

اینجانب  به نمایندگی از طرف از همه رزمندگان حاضر در لشکر ۱۰ حضرت سیدالشهداء( ع)  از همه کسانی که کمک کردند، همراهی کردند و بر ما منت نهادند تا این تابلو زینت بخش ورودی شهرمان گردد تشکر می‌کنم از جمله از عزیزان شورای شهر و شهرداری شهر کرج

خاک پای  مردم خوب  استان البرز

سرتیپ دوم پاسدار رستمعلی رفیعی آتانی

فرمانده لشکر ۱۰ حضرت سیدالشهداء(ع)

فضلی

سردار علی فضلی» فرمانده دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع) پس از انجام یک دوره شیمی‌درمانی، روز نوزدهم آذر امسال در یکی از بیمارستان‌های تهران مورد عمل پیوند مغز استخوان قرار گرفت.

 سردار علی فضلی» فرمانده دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع) پس از انجام یک دوره شیمی‌درمانی، روز نوزدهم آذر امسال در یکی از بیمارستان‌های تهران مورد عمل پیوند مغز استخوان قرار گرفت.

جراحات و صدماتی که سردار علی فضلی در دوران دفاع مقدس متحمل شد، باعث شد که ۲۱ سال پس از پایان جنگ سرانجام عمل پیوند مغز استخوان بر روی این شهید زنده دفاع مقدس انجام شود.

طی روزهای گذشته و پس از انتشار خبر عمل جراحی سردار فضلی، شایعه‌ای در فضای مجازی با عنوان پیوستن حاج علی فضلی به یاران شهیدش منتشر شد که این خبر خیلی زود تکذیب شد.

فضلی

سردار حسین سلامی» فرمانده کل سپاه نیز در شب یلدای امسال، با حضور در بیمارستان از سردار علی فضلی عیادت کرد و در گفتگو با کادر پزشکی بیمارستان ضمن تقدیر و تشکر از زحمات آنان، از نزدیک در جریان روند اقدامات درمانی و وضعیت سلامتی سردار فضلی قرار گرفت.  


با توجه به عمل موفقیت‌آمیز صورت گرفته بر روی سردار فضلی، این فرمانده دلاور هشت سال دفاع مقدس در اولین روز از دی ماه امسال از بیمارستان مرخص شد.

فضلی

سردار علی فضلی» که در میان رزمندگان دوران دفاع مقدس به حاج علی» معروف است، در سال ۱۳۴۰ در شهر تویسرکان استان همدان متولد شد. او پس از پیروزی انقلاب اسلامی، در سال ۱۳۵۸ مدرک دیپلم خود را گرفت و به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد.

اشتیاق شهادت حاج علی فضلی را آن‌گاه می‌توان خوب درک کرد که بدانیم قبل از شروع تهاجم ارتش بعث علیه کشورمان، او با حضور در جنوب و همچنین غرب کشور به مقابله و مبارزه با ضدانقلاب مشغول شده بود. مردم خوزستان و کردستان به هنگام ایستادگی در برابر گروه‌های ضدانقلاب خلق عرب و همچنین دموکرات و کومله، حاج علی فضلی را در کنار خود می‌دیدند و آشنایی آن‌ها با این سردار سرافراز سپاه اسلام قدمتی دیرینه‌تر از دوران دفاع مقدس دارد.

با شروع ارتش بعث به کشورمان، علی فضلی بلافاصله راهی خوزستان شد و تا هشت سال بعد در جبهه‌های مقابله با صدام در میدان ماند. نقل است که سردار فضلی در این مدت کمتر از ۵۰ روز به دیدار خانواده خود رفته است. فرماندهی لشکر المهدی و لشکر ۱۰ سید الشهداء، از جمله مسئولیت‌های مهم سردار فضلی در دوران دفاع مقدس بود.

فضلی

حاج علی فضلی در عملیات‌های مختلف دوران دفاع مقدس بیش از ۱۵ بار مجروح و شیمیایی شد. یکی از نمونه‌های آن در زمان عملیات والفجر هشت در سال ۱۳۶۴ بود؛ زمانی که یک راکت در ۱۵ متری حاج علی فضلی به زمین اصابت کرد و همین باعث شد که ترکش‌های راکت، یکی از چشم‌های سردار فضلی را از بین ببرد.

سردار فضلی که با روحیه و منش بسیجی‌وار خود، بسیاری از دل‌ها را به خود شیفته کرده بود، پس از دوران دفاع مقدس مسئولیت‌های همچون جانشینی سازمان بسیج مستضعفین و جانشینی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس را بر عهده گرفت. او در تاریخ ۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ نیز با حکم سرلشکر محمدعلی جعفری» فرمانده وقت کل سپاه، فرماندهی دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع) را بر عهده گرفت.

حاج علی فضلی همچنین در پنجمین دوره همایش چهره‌های ماندگار که در سال ۱۳۸۴ برگزار شد، به عنوان یکی از چهره‌های ماندگار نظام جمهوری اسلامی ایران شناخته شد.

فضلی

یکی از بیانات به یاد ماندنی حضرت آیت‌الله ‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در رابطه با حاج علی فضلی در تاریخ ۲۶ مهر ۱۳۷۷ در مراسم صبحگاه لشکر سیدالشهداء (ع) بیان شد. آنجا که فرمانده معظم کل قوا گفتند: در صدر اسلام، فتح‌الفتوح، یک حادثه نظامی بود. مسلمانان مدّت زمانی در منطقه‌ای از مناطق شرقیِ آن روزِ میدانگاه جنگ و غربیِ امروز ایران، معطّل شدند تا توانستند چند دژ را بگیرند. وقتی گرفتند، گفتند این فتح‌الفتوح» است. امروز هم در تاریخ، فتح نهاوند» و جلولا»، به نام فتح‌الفتوح» خوانده می‌شود؛ یعنی یک حادثه نظامی. امام ما فرمود فتح‌الفتوحِ انقلاب اسلامی، نه یک حادثه نظامی که یک حادثه انسانی است؛ یعنی پیدایش این جوانان، خلقِ این انسان‌های نورانی، بیرون آمدن فرشتگان از دنیایی که جز اهریمن در مناطق مختلفِ جوانانه آن به چشم نمی‌خورد و نمی‌خورَد. امروز تا حدودی در گوشه‌هایی از دنیا جلوه‌های نورانی دوباره پیدا میشود. فتح‌الفتوح، این جوانان بودند؛ همین سرداران شهیدی که این لشکر را به وجود آوردند؛ همین سردار علی فضلی»؛ همین سردار ناصح»؛ همین جوانان مؤمن و همین نورانی‌هایی که نورانیّت آن‌ها میتواند دل‌هایی را روشن کند. این‌ها مایه شرفند؛ این‌ها مایه عزّتند. برای یک کشور، داشتن این‌ها افتخار است؛ بردن نامشان افتخار است؛ تکرار یادشان افتخار است؛ ادامه‌ی راهشان افتخار است.


همچنین سرلشکر سید یحیی صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا درباره ویژگی‌های بارز سردار فضلی می‌گوید: ۴۰ سال است که من سردار علی فضلی را می‌شناسم. اگر از من سوال شود که او مصداق چیست عنوان می‌کنم که علی فضلی از مصادیق شهید زنده است. او یک سرباز برای امام زمان (عج) است و همچنین کسی است که همواره تبعیت محض از ولایت فقیه داشته است.

فضلی

بدون تردید بوسه سردار حسین سلامی» فرمانده کل سپاه بر دستان حاج علی فضلی که مهر ماه امسال در آیین رونمایی از آثار اسنادی و پژوهشی دفاع مقدس انجام شد، یکی از صحنه‌های زیبای امسال بود. ویدئوی این لحظه به‌یادماندنی بلافاصله در شبکه‌های اجتماعی دست‌به‌دست شد و جزو پربازدیدهای فضای مجازی قرار گرفت.

فضلی

سرلشکر محسن رضایی» فرمانده سپاه در دوران دفاع مقدس تعریف می‌کند: از زمانی که ۱۹ ساله بود پا به صحنه سخت جنگ گذاشت و تا آخر جنگ حضور مستقیم و موثر در خط مقدم داشت. در هیچ عملیاتی نبود که جزو افراد داوطلب نباشد. یادم می‌آید در یکی از صحنه‌های سخت به او پیشنهادی دادیم. ایشان پذیرفتند، اما خواهشی داشتند، اینکه پس از پایان عملیات به دیدار امام (ره) بروند. بی‌شک فداکاری در آتش و جنگ با حضور در آرامشی که در صلح است بسیار فرق می‌کند. به همین دلیل است که تأکید دارم سردار علی فضلی مظهر فداکاری و عشق در آتش است.[مشرق]

سید حسن نصرالله: علامه العاملی از هواداران همیشگی انقلاب اسلامی ایران بود/ برخی برای دشنام دادن‌های زشت پول دادند/ ما هنوز برگ‌های برنده خود را رو نکرده‌ایم/نقش آمریکا در شرایط فعلی لبنان/راهپیمایی اربعین، امام حسین (ع) را به جهانیان معرفی می‌کند/ لبنان اکنون با خطرهای واقعی مواجه است/ مردم تحمل مالیات جدید را ندارند/شهادت فرزندم برای حزب الله صداقت را به ارمغان آورد

فلسفه و تاریخچه پیاده روی اربعین حسینی/احیای مجدد پیاده روی اربعین توسط«شیخ میرزا حسین نوری»/نشانه‌های مومن چیست؟/اهمیت پاسداشت و بزرگداشت روز اربعین حسینی در نگاه رهبر انقلاب وآیت الله بهجت/بازتاب پیاده‌روی اربعین در جهان+تصاویر زیبا

ریشه تاریخی اربعین/حضور جابر در کربلا/بازگشت اسیران/الحاق سرمطهر به بدن/راهپیمایی وانتفاضه اربعین

سردار ,فضلی ,حاج ,علی ,لشکر ,امام ,علی فضلی ,دفاع مقدس ,حاج علی ,پس از ,را به ,سردار حسین سلامی» ,حسین سلامی» فرمانده ,فرمانده دانشگاه افسری ,فضلی» فرمانده دانشگاه

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

morosepul سلام بر امام مهدی عج spatrophoree moydiag ulfordeco billige fodboldtrøjer 2016|fodboldtrøjer born online butik torturili پک ای استثنایی و فوق العاده برای پول در آوردن از اینترنت عاشقانه ها..... احکام دختر و پسر