محل تبلیغات شما

اشاره: خاطره‌نویسی، شیوه قدیمی روسای جمهورآمریكا است. در خلال این خاطره‌نویسی‌ها، نكات درس‌آموز و عبرت‌انگیز زیادی از خوی استكباری سردمداران نظام استكباری آمریكا به دست می‌آید. باراك اوباما، كه 8سال رئیس جمهور آمریكا بود، علیرغم ژست مودبانه‌اش كه به ذائقه برخی خوش آمده بود، از كسانی است كه بیشترین خدمات را به صهیونیزم جهانی در منطقه غرب آسیا نامید. اوباما در واقع معمار تحریم‌های فلج‌كننده و فشار حداكثری برعلیه ایران انقلابی است.

اكنون و با ورود جو بایدن در كاخ سفید در دو ماه آینده، و شور و شعفی كه برخی وادادگان غرب در ایران پیدا كرده اند، مطالعه برخی فرازهای كتاب خاطرات اوباما درس‌آموز است. باتوجه به این‌كه این كتاب به‌تازگی منتشر شده است. مطالب آن به شكل پاورقی در برخی پایگاه‌های خبری منتشر می‌شود. این مطلب. شما را درجریان محتوای این كتاب قرار می‌دهد.

سرزمین موعود؛ نامی تامل برانگیز!!!

باراك اوباما، رئیس جمهور آمریكا، در سال‌های 2009تا2017 مجموعه دوجلدی خاطرات خود را در 768صفحه، روز 27آبانماه، منتشر كرد. این كتاب به سرعت مورد توجه قرار گرفت، به‌طوریكه یك روز پس از انتشار به بیش از 890 هزار نسخه رسید. تقارن این انتشار با پیروزی جوبایدن در انتخابات، در فروش كم‌نظیر آن تأثیر داشته است.

اوباما نام این كتاب را سرزمین موعود نام گذارده است (A PROMISED LAND) این اسم در ادیان مختلف دربردارنده معانی و مفاهیم مختلفی است اما در حال حاضر سرزمین موعود بیشترین كاربست را توسط یهودیان و به‌ویژه صهیونیست‌ها دارد!این‌كه چرا اوباما چنین نامی را بر كتابش نهاده است، حكایت از دلبستگی و وابستگی او به ناآرمان‌های پوشالی و یاوه‌ی صهیونیسم دارد. سرزمین موعود همان، شعار نیل تا فرات» است. اوباما اگرچه خاطرات دوران ریاست جمهوری‌اش را نوشته است اما این خاطرات بیش ازآن‌كه شخصی باشد بیشتر به ت‌های آمریكا در جهان به‌خصوص درغرب آسیا پرداخته است. یعنی همانجا كه غربی‌ها خاورمیانه‌اش می‌دانند و در سودای تسلط برآن به تمنای سیطره بر جهان هستند. آرزویی و رویایی كه باانقلاب اسلامی ایران، چهل سال است تبدیل به خواب‌های پریشان شده است. سرزمین موعود اوباما، بیش ازآن‌كه آمریكا باشد، به زعم استعمارگران، قلب زمین یا سرزمین موعود است كه اكنون معامله قرن بر سر آن جریان دارد.

اوباما؛ نسخه اول جوبایدن‌

تاآنجا كه از این كتاب منتشر شده است، نشان می‌دهد كه اوبامای دموكرات و مودب تاچه اندازه با پوشش دستكش مخملین و بزك‌سازی رسانه‌ای امپراطوری رسانه‌ای غرب، انواع جنایت و كشتار و ظلم و ستم را در جهان و غرب آسیا بنیانگذاری كرده است. جنایاتی كه یك قلمِ درشت آن، تأسیس مدل‌های پیشرفته و نوین القاعده، در جنایت و كشتار هستند. گروه‌هایی مانند داعش و النصره، كه گوی قساوت و سنگدلی و آدمكشی را از همه جنایتكاران ربوده‌اند. باخواندن فرازهای مختلف این كتاب، گویا جوبایدن را در چهارسال آینده، به مشاهده نشسته‌اید. چراكه اوباما نسخه اصل بایدن است و بایدن امتداد اوبامای مودب كه ادب و لبخند او را درقهقهه‌های مستانه صهیونیست‌ها و تكفیری‌ها می توان دید. چند فراز از كتاب سرزمین موعود را باهم می‌خوانیم:


دموكراسی آمریكا در لبه پرتگاه‌

آن‌چه اصلاً پیش‌بینی نمی‌كردم، علاوه بر دشواری آوردن كلماتْ روی كاغذ، سیرِ حوادث طی سه سال و نیم پس از آخرین پرواز با ایرفورس وان بود. الآن كه این‌جا نشسته‌ام [و این كتاب را می‌نویسم‌] كشور همچنان در چنگال یك پاندمی جهانی و بحران اقتصادی همراهِ آن گرفتار است. بیش از 178000 در حال حاضر بیش از 262,000]آمریكایی جان خود را از دست داده‌اند؛ كسب‌وكارها فروپاشیده‌اند؛ و میلیون‌ها نفر شغل خود را از دست داده‌اند. در سراسر كشور، مردم از همه طیف‌ها به خیابان‌ها آمده‌اند تا به مرگِ مردان و ن سیاه‌پوستِ غیرمسلح به دست پلیس اعتراض كنند. شاید از همه نگران‌كننده‌تر این است كه به نظر می‌رسد دموكراسی ما دارد لبه‌ی پرتگاهِ بحران تلوتلو می‌خورد؛ بحرانی كه ریشه در یك كشمكش بنیادین میان دو دیدگاه مخالف درباره‌ی این دارد كه آمریكا چیست و چه باید باشد؛ بحرانی كه بدنه‌ی ی آمریكا را متفرق، خشمگین، وبی‌اعتماد كرده، و باعث نقضِ ادامه‌دارِ هنجارهای ساختاری، تمهیدات فرآیندی، و پایبندی به حقایق اولیه‌ای شده است كه هم جمهوری‌خواهان و هم دموكرات‌ها زمانی آن‌ها را بدان پای‌بند بوده‌اند.

معمار تحریم‌های فلج‌كننده‌

اوباما در فصل بیستم به چگونگی متحد كردن مدودف، رئیس‌جمهور روسیه در پرونده تحریم ایران اشاره می‌كند و می‌گوید كه در نشست خصوصی در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل یك بمب اطلاعاتی را به مدودف داده است.

او نوشته: ما كشف كردیم كه ایران در آستانه تكمیل ساخت یك مركز مخفی غنی‌سازی است كه در اعماق كوه در نزدیكی شهر قم [فرودو] دفن شده است.» اوباما به وی می‌گوید همه‌چیز نشان‌دهنده علاقه ایران در محافظت از فعالیت‌های خود از هر دو روش شناسایی و حمله، مغایر با یك برنامه غیرنظامی است.

اوباما نوشته كه پس از این اطلاعات، مدودف به‌جای تلاش برای دفاع از اقدامات ایران، ناامیدی خود را ابراز داشت و به‌ضرورت ارزیابی مجدد رویكرد 1+5 اعتراف كرد: وی سپس در اظهارات عمومی فراتر رفت و به مطبوعات گفت: تحریم‌ها به‌ندرت به نتایج مثبتی منجر می‌شوند. اما در برخی موارد تحریم‌ها اجتناب‌ناپذیر است.»

اوباما در فصل پنجم كتاب كه به وقایع سال 2007 و زمانی كه برای انتخابات ریاست‌جمهوری 2008 آمریكا رقابت می كرد نیز به نام ایران اشاره كرده و نوشته: در مناظره ماه جولای، تصویر فیدل كاسترو، محمود رئیس جمهور ایران و كیم جونگ ایل رهبر كره شمالی و چند نفر دیگر را به من نشان دادند و سؤال كردند كه آیا من آماده هستم كه با هریك از آن‌ها در نخستین سال ریاست‌جمهوری‌ام ملاقات كنم؟ بدون لحظه‌ای تردید گفتم بله، من با هر رهبری ملاقات می‌كنم، اگر كه (این ملاقات) بتواند منافع آمریكا را پیش ببرد.»

اوباما و دوگانه فتنه- تحریم‌

باراك اوباما تصریح كرده كه بعد از اتفاقات ایران، خواسته درونی‌اش این بوده است كه صریح‌تر از تظاهرات‌كنندگان» حمایت كند، اما بعد از م با كارشناسان امور ایران در شورای امنیت ملی آمریكا به این نتیجه رسیده است كه این اقدام می‌تواند اثر عكس داشته باشد.

او نوشته است: من در ابتدا وسوسه شدم كه حمایت قوی خودم را از تظاهرات‌كنندگان ابراز كنم ولی وقتی با تیم امنیت ملی‌ام نشست برگزار كردم، كارشناسان مسائل ایران به من درباره چنین اقدامی هشدار دادند. طبق گفته آن‌ها، هر اظهارنظری از جانب من، احتمالاً اثر معكوس می‌گذاشت.»

علی‌رغم این تلاش‌ها، فتنه 88 سرانجام مطلوب را برای دولت اوباما نداشت و با آغاز سال 89 بخش مهمی از سرمایه اجتماعی‌اش را از دست داده بود، با وجود این، آن‌طور كه از مستندات در اندیشكده‌ها و مراكز تحقیقاتی و اظهارنظر مقام‌های كشورهای مختلف برمی آید در دولت اوباما این درك ایجاد شده بود كه دوگانه تحریم فتنه می‌تواند ابزاری مؤثر برای تغییر رفتار ایران در اختیار واشنگتن قرار دهد. اوباما در آن مقطع زمانی برای استفاده از این فرمول علیه برنامه هسته‌ای ایران به دو چیز نیاز داشت؛ اول، طرح ادعاها و بهانه‌هایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و دوم، اعمال تحریم‌های فلج‌كننده.

ما در این بخش، فقط به فرازهایی كوتاه از خاطرات اوباما در باره ایران پرداختیم. این كتاب كه جلد دوم آن در راه است، به مسائل مختلفی در باره جهان و منطقه پرداخته است.#[ایجنا]

سید حسن نصرالله: علامه العاملی از هواداران همیشگی انقلاب اسلامی ایران بود/ برخی برای دشنام دادن‌های زشت پول دادند/ ما هنوز برگ‌های برنده خود را رو نکرده‌ایم/نقش آمریکا در شرایط فعلی لبنان/راهپیمایی اربعین، امام حسین (ع) را به جهانیان معرفی می‌کند/ لبنان اکنون با خطرهای واقعی مواجه است/ مردم تحمل مالیات جدید را ندارند/شهادت فرزندم برای حزب الله صداقت را به ارمغان آورد

فلسفه و تاریخچه پیاده روی اربعین حسینی/احیای مجدد پیاده روی اربعین توسط«شیخ میرزا حسین نوری»/نشانه‌های مومن چیست؟/اهمیت پاسداشت و بزرگداشت روز اربعین حسینی در نگاه رهبر انقلاب وآیت الله بهجت/بازتاب پیاده‌روی اربعین در جهان+تصاویر زیبا

ریشه تاریخی اربعین/حضور جابر در کربلا/بازگشت اسیران/الحاق سرمطهر به بدن/راهپیمایی وانتفاضه اربعین

كه ,اوباما ,كتاب ,آمریكا ,یك ,سرزمین ,این كتاب ,است كه ,سرزمین موعود ,را از ,اوباما در ,برنامه هسته‌ای ایران ,معمار تحریم‌های فلج‌كننده‌

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تقویم فرهیخت: رصدگاه رویدادها و رویکرد بین المللی مشهد مشاور مذهبی اهل سنت واقعی! voykobatu propagmady obtimomsve seodogfaibi حکایت و شعر پند آموز Barbara's info your blog